Kafkas Kebabı Patates Yufka Yeşil Biber Domates
Kafkas Kebabı Patates Yufka Yeşil Biber Domates
Kafkas Kebabı
Kafkas Kebabında patatesler rendenin iri tarafıyla rendelenir veya kibrit patates şeklinde de hazırlayabilirsiniz. Patateslerin nişastası gidene kadar yıkanarak kevgirle süzdürüldükten sonra geniş bir tavada azar azar kızartılır.
Diğer tarafta etler suyunu çekene kadar pişirilir ve ince doğranmış soğan ve zeytinyağı ile kavrulur. Salça ve domates sosu ile kavrulduktan sonra etlerin üstünü örtecek kadar su ilave edilir.
Son olarak tuz ve baharat ilave edilip fırına verilir.
Porsiyonlamak için daha önceden hazırlanmış yufkaya sarılarak servis tepsisine alınır.
Afiyet Olsun…
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:5 No:495 34384 Şişli / İstanbul
Cevapla
Want to join the discussion?Feel free to contribute!